GİSTOyun HaberleriPCRöportaj

Türk oyunu Gym Camp Simulator ekim ayında geliyor!

0

Simülasyon oyunu Gym Camp Simulator, ekim ayında erken erişim olarak yayımlanacak. GİST 2024’e katılan ekiple oyunları hakkında konuştuk.

Gym Camp Simulator

Yerli video oyun stüdyosu For Fun Games tarafından geliştirilen simülasyon oyunu Gym Camp Simulator, ekim ayında erken erişim olarak yayımlanmaya hazırlanıyor.

Oyunda kişiselleştirilmiş spor programları ve yemek planları oluşturarak, ilgi çekici aktiviteler düzenleyerek ve kampçıların fitness hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak bir ortam yaratarak müşterilerinizi daha sağlıklı bir yaşam tarzına yönlendirmek için tropik bir adada bir fitness kampı yöneteceksiniz.

Gym Camp Simulator, Türkçe dahil beş farklı dil desteğiyle gelecek. Henüz ön siparişe açılmayan oyunun demo versiyonu Steam’de bulunuyor.

For Fun Games ekibi GİST’te!

Oyun Günlüğü ekibi olarak GİST’te For Fun Games standını da ziyaret ettik. For Fun Games kurucu ortağı İpek Yılmaz, oyun hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yılmaz, bir ay önce demo sürümün yayımlandığını vurgulayarak, oyunun yaklaşık bir ay içinde erken erişime geçeceğinin müjdesini verdi.

For Fun Games ekibi

Gym Camp Simulator mekanikleri hakkında da bilgi veren İpek Yılmaz, “Zayıf ve şişman kampçıların spor ve yemek programlarını uyarak hedef edindikleri kiloya ulaştırmaya çalışacağımız oyunda çeşitli binaları inşa ederek (yemek hane, spor salonu, yatakhane…) adamızı güzelleştiriyoruz. Aynı zamanda çeşitli aktivitelerle onların modlarını yükseltmeye çalışıyoruz.” dedi. İki kişilik bir ekip olduklarını söyleyen Yılmaz, Unity oyun motoruyla oyunlarını geliştirmeye devam ettiklerini açıkladı.

Gym Camp Simulator’e destek olmak için Steam’den oyunu istek listenize ekleyebilirsiniz.


Oyun günlüğü olarak For Fun Games’e başarılar diliyoruz.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments