Oyun HaberleriPC

Türk yapımı Toy Shire erken erişime çıkıyor!

0

Kule savunma ve strateji oyunu olan Toy Shire, 26 Ağustos 2024 tarihinde erken erişim olarak PC platformuna geliyor.

Toy Shire

Türk video oyun geliştirici Bluespy Studios tarafından geliştirilen ve Catoptric Games tarafından yayımlanacak olan kule savunma ve strateji oyunu Toy Shire, 26 Ağustos’ta PC platformuna çıkış yapacak.

Toy Shire, oyuncak ordunuzu kullanarak eski ve atılmış oyuncaklara karşı savaştığınız bir Kule Savunma/Strateji oyunudur. Kuleler inşa edin ve yükseltin, oyuncak askerleri konuşlandırın ve yönetin, düşman dalgalarına ve boss’lara karşı savaşın, üssünüzü savunun veya düşman üssüne saldırın. Evinizdeki farklı odaları özgürleştirin ve ailenizi intikamcı eski oyuncaklarınıza karşı koruyun. Kevin adlı küçük bir çocuğun bakış açısından oynayarak oyuncak askerlerle çocukluk anılarını yeniden yaşayın.

Toy Shire
  • 4 Oda, 12 Seviye: Kevin’ın evindeki 4 farklı odada, her birinin kendine özgü düşmanları, boss’ları ve zorlukları ile oynayın. Toplamda 12 seviyede, Erken Erişim süresince yaklaşık 4-5 saatlik oyun süresi sunuluyor!
  • Bolca Seçenek: Savunmanızı kurarken 8 tür kule ve 8 tür asker arasından seçim yapın!
  • Düşman Çeşitliliği: Her oda, kendine has bir boss’un yanı sıra 7 farklı düşman türüne sahiptir. Toplamda 28 temel düşman ve 4 boss bulunuyor!
  • Yaratıcı Mod: Kendi seviyelerinizi oluşturabilir ve Steam Workshop’ta paylaşabilir veya başkaları tarafından yapılan seviyeleri oynayabilirsiniz! 100’den fazla yerleştirilebilir nesneyle, hayal gücünüzü serbest bırakın ve istediğiniz seviyeleri yaratın!

Toy Shire, Steam ve GOG platformlarında 10 dolar (336 TL) fiyatla satışa sunulacak. Oyunu satın almadan önce denemek isterseniz, Steam veya GOG üzerinden demosunu ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Davut İnanlar
Oyun Günlüğü Haber Editörü

Comments

Comments are closed.