Oyun Haberleri

Ubisoft, Assassin’s Creed yeniden yapımları için yeşil ışık yaktı

0

Ubisoft CEO’su Yves Guillemot, Assassin’s Creed yeniden yapımlarına yeşil ışık yakarak, “Geçmişte yarattığımız bazı oyunları yeniden ziyaret edip modernize edebileceğiz.” dedi.

Assassin's Creed 1 ekran görüntüsü 1, Oyun Günlüğü
Assassin’s Creed

Ubisoft CEO’su Yves Guillemot, bir röportajında, Assassin’s Creed yeniden yapımını (remake) bekleyenleri heyecanlandırabilecek açıklamalarda bulundu. Fakat hangi oyun ya da oyunların yeniden yapılacağı (remake) ve tarihleri henüz belirtilmedi.

Guillemot, “Öncelikle, oyuncular bazı yeniden yapımlar için heyecanlanabilir. Bu sayede geçmişte yarattığımız bazı oyunları yeniden ziyaret edip modernize edebileceğiz. Eski Assassin’s Creed oyunlarımızdan bazılarında hala son derece zengin dünyalar var.” açıklamasında bulundu.

Assassin’s Creed oyunlarının geleceğine ilişkin konuşan Guillemot, “Bol miktarda deneyim çeşitliliği olacak. Amacımız Assassin’s Creed oyunlarının daha düzenli olarak çıkması ancak her yıl aynı deneyimin tekrarlanmaması. Assassin’s Creed Shadows’tan çok farklı bir oyun olacağını duyurduğumuz Assassin’s Creed Hexe de dahil olmak üzere gelecek pek çok güzel şey var. İnsanları şaşırtacağımızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Davut İnanlar
Oyun Günlüğü Haber Editörü