Oyun Haberleri

Ubisoft, çok oyunculu Assassin’s Creed Invictus’u resmen duyurdu!

0

Ubisoft, geliştirilmekte olan çok oyunculu Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed Invictus’u resmen duyurdu. Bu yeni oyunun serinin diğer oyunlarından farklı olacağını da açıkladı.

Assassin’s Creed

Fransız video oyun geliştiricisi ve yayımcısı Ubisoft, geliştirmekte olduğu Assassin’s Creed oyunlarına bir yenisini daha ekliyor. Çok oyunculu özelliğiyle Assassin’s Creed Invictus resmen duyuruldu.

Daha önceden geliştirilen beş oyuna şimdi yenisi eklendi. Bu yeni maceranın tamamen çok oyunculu olması bekleniyor. Oyuncular arasında sevilen çok oyunculu For Honor ve Rainbow Six Siege’in yapımcılarının bu projeyi üstlenmesinden Ubisoft’un çok oyunculu temasına özen gösterdiğini anlıyoruz.

Ubisoft’un son çıkardığı kazanımlar raporunda bu açıklamayı görüyoruz:

…Buna ek olarak, For Honor’ın yapımcıları içeren bir ekip şu anda Invictus proje adıyla, Infinity üzerinden oynanacak bağımsız bir deneyimi geliştiriyor ve çok oyunculu Assassin’s Creed’i geri getirmek için çalışıyor.”

Buradan anlıyoruz ki Assassin’s Creed Invictus ayrı bir oyun olacak ama tam anlamıyla değil. Assassin’s Creed Invictus, Assassin’s Creed Infinity Hub’ın bir parçası olarak çıkacak.  

Projenin detayları daha belli olmasa da bu haber eski çok oyunculu Assassin’s Creed günlerini özleyenlere ilaç gibi gelecektir!


Tuana Seda Hürmen
Oyun Günlüğü Yazarı

    Comments

    Leave a reply

    You may also like