Oyun HaberleriPCPlayStation

Ubisoft Forward 12 Haziran’da E3 dijital fuarında

2

Ubisoft’un geliştiriciliğini üstlendiği yayınlanan ve yeni gelecek oyunlarının tümünün duyurulacağı Ubisoft Forward etkinliğinin detayları açıklandı.

  • 12 Haziran saat 22.00’da gerçekleştirilecek olan Ubisoft Forward, E3 dijital fuarının bir parçası olarak yayınlanacak.
  • Etkinlikte birçok güncellemenin duyurulmasının yanında Rainbow Six Quarantine ve Far Cry 6 da tanıtılacak.
Ubisoft Forward

Ubisoft yapımlarına gelecek olan güncellemelerin ve yeni oyunların duyurulacağı Ubisoft Forward bu yıl E3 dijital fuarının bir parçası olarak yayınlanacak.

For Honor, Trackmania, The Crew 2, Brawlhalla, Watch Dogs: Legion gibi yapımlara gelecek olan güncellemelere dikkat çekilirken Rainbow Six Quarantine olarak bilinen Rainbow Six serisinin bir sonraki oyununa ait tüm ayrıntıları, dünya prömiyeri oynanışı ve bu yepyeni co-op unvanını ilk kez ortaya çıkaran fragmanların yayınlanacağı ifade ediliyor.

12 Haziran 22.00’da gerçekleştirilecek olan Ubisoft Forward’da Far Cry 6 hakkında da önceki duyuruya ek olarak birçok yeniliğin topluluğa duyurulacağı belirtiliyor.

Ubisoft mümkün olduğunca fazla kişiye ulaşabilmek için özel web sitelerinde yayınlayacakları Ubisoft Forward etkinliğinde 12 farklı dilde altyazı seçeneği barındırıyor.

Hande Polatlı
Oyun Günlüğü Kıdemli Editörü / Senior Editor - 2021