Oyun HaberleriPCPlayStationZ - OG

Ubisoft Forward 2023 oyunları!

0

Ubisoft Forward, Los Angeles’dan heyecan verici oyun ve duyurularla geri döndü. İşte etkinlikte duyurulan oyunlar!

Avatar: Frontiers of Pandora

Ubisoft Forward etkinliği Avatar Frontiers ile başladı. Avatar: Frontiers of Pandora’nın yanında The Crew: Motorfest, Assassin’s Creed Mirage, Star Wars: Outlaws ve daha fazlası için önemli haberler geldi. İşte Ubisoft Forward 2023 oyunları!

Ubisoft Forward 2023 oyunları!

Just Dance 2024 Edition çıkış tarihi açıklandı!

Just Dance 2024 Edition, 24 Ekim’de çıkıyor. Tüm yıl boyunca her tür ve dönemden 40 yeni parçayla benzersiz müzik dünyalarını keşfedin!

Avatar: Frontiers of Pandora çıkış tarihi açıklandı!

Pandora’nın daha önce hiç görülmemiş Batı Sınırı’nda Navi olarak doğmuş ancak RDA tarafından yetiştirilmiş, iki dünyanın çocuğu olarak oynuyorsunuz. On beş yıl sonra özgür kalsanız da kendinizi doğduğunuz yerin yabancısı olarak buluyorsunuz. Kayıp mirasınızla yeniden bağ kurun, Navi olmanın gerçekte ne anlama geldiğini keşfedin ve Pandora’yı RDA’den korumak için diğer klanlara katılın.

İlk Avatar filmindeki olaylardan sonrasında geçen Avatar: Frontiers of Pandora‘da, Pandora’yı RDA’in zorlu güçlerinden korumak için diğer Navi klanlarına katılırken Pandora’nın daha önce görülmemiş Batı Sınırı boyunca bir yolculuğa çıkacaksınız. Disney ve James Cameron’ın yapım şirketi Lightstorm Entertainment iş birliğiyle oluşturulan bu yapımda yeni nesil konsolların ve bilgisayarların gücünü en üst düzeye çıkarmak üzere özel olarak geliştirilen birinci şahıs açık dünya bir aksiyon macera oyununu deneyimleyeceksiniz.

Ubisoft, oyunun hikayesiyle ilgili bazı ayrıntılara ek olarak, yeni bir fragman yayımlayarak oyun deneyimine dair bazı kısa bilgiler verdi. Bir Na’vi olarak Pandora’nın renkli dünyasını keşfetmenin yanı sıra, hava dalışı yapacak ve çatışmalara gireceksiniz. Pandora’yı korumak sizin elinizde.

Avatar: Frontiers of Pandora, 7 Aralık’ta çıkacak.


XDefiant: Topluluk Tepkileri Özeti yayımlandı!

XDefiant Kapalı Beta’nın en iyi oyuncu tepkilerini ve çılgın anlarını izleyin. 21-23 Haziran’daki XDefiant Açık Oturumu’nu kaçırmayın. En son güncellemeler ve haberler için PlayXDefiant.com adresinden kaydolun.


Prince of Persia The Lost Crown, giz dolu Kaf Dağı’nda!

Yeni Prince of Persia 2D oyunu Prince of Persia The Lost Crown, 18 Ocak 2024 tarihinde geliyor. Giz dolu Kaf Dağı’nda geçen bu oynanış videosuyla Prince of Persia The Lost Crown hakkında daha fazlasını öğrenebilirsiniz.

Prince of Persia The Lost Crown oynanış fragmanı!


The Division Resurgence: Taktiksel Aksiyon CGI fragmanı yayımlandı!


Skull and Bones Kapalı Betası başlıyor!

Skull and Bones Kapalı Betası 25 ila 28 Ağustos 2023 tarihleri arasında oynanabilir olacak! Buradan kaydolabilirsiniz. Denizcilerin şarkısını dinleyin!


Riders Republic: Skate eklentisi duyuruldu!

Republic’e Kaykay geliyor! Yeni spor eklentisi ve 8. Sezon’a özel tüm diğer içerikler 26 Eylül’de sizlerle olacak. Yeni hareketler ve mücadeleler, benzersiz özelleştirmeler, yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz yeni bir alan ve yepyeni kariyer ilerlemesine hazır olun; zira Ridge bir daha asla eskisi gibi olmayacak!


Roller Champions: Jet Set Radio etkinliği tanıtım fragmanı yayımlandı!


The Crew Motorfest çıkış tarihi açıklandı!

The Crew Motorfest oynanış fragmanı yayımlandı!


Brawlhalla: Combat Evolved Crossover çıkış tarihi açıklandı!


Assassin’s Creed Nexus VR duyuruldu!

Assassin’s Creed Mirage hikaye fragmanı yayımlandı!

Assassin’s Creed Mirage’da, kâbus gibi hayaller gören, cevaplar ve adalet arayan kurnaz bir yankesici olan Basim’sin. Ölümcül bir intikam eyleminin ardından Basim, Bağdat’tan kaçar ve The Hidden Ones (Gizlenenler) adında kadim bir örgüte katılır. Onların gizemli ritüellerini ve güçlü inançlarını öğrendikçe eşsiz yeteneklerini geliştirecek, gerçek doğasını keşfedecek ve kaderini hayal bile edemeyeceği şekilde değiştirecek olan yeni bir itikadı anlamaya başlayacak.

Assassin’s Creed Mirage oynanış tanıtımı yayımlandı!


Star Wars Outlaws resmi oynanış rehberi 

Star Wars Outlaws‘un resmi oynanış rehberini izleyin. Özgürlüğünün peşinde koşan ve yeni bir hayata başlamanın yollarını arayan kurumsak Kay Vess olarak, dünyanın ilk açık dünya Star Wars oyununu deneyimleyin. 2024’te geliyor.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.