Oyun HaberleriPC

Ücretsiz FPS oyunu Spectre Divide duyuruldu!

0

Respawn Entertainment, Riot, Epic ve Bungie gibi şirketlerde çalışmış veteranların elinden ücretsiz FPS oyunu Spectre Divide, PC platformuna geliyor.

Spectre Divide

Bağımsız oyun şirketi Mountaintop Studios tarafından geliştirilecek ve yayımlanacak olan ücretsiz FPS oyunu Spectre Divide, Türkçe dil seçeneği ile PC platformuna gelecek. Ancak, çıkış tarihi henüz net değil.

Spectre Divide, 3v3 birinci şahıs taktiksel nişancı oyunu olarak gelecek. Ancak, oyunda 2 karakteri yöneteceğiz. Oyunda bir diskiniz var ve onu fırlatarak ikinci karakterinizi konuşlandırıyorsunuz. İkinci karakterinizi erişemeyeceğiniz yerlere fırlatıp konuşlandırabilirsiniz; öldüğünüzde otomatik olarak o karaktere geçersiniz veya karakterleriniz arasında geçiş yapabilirsiniz. Ancak, rakip takım yerleştirdiğiniz karakterinizin yerini açığa çıkarırsa onu öldürebilir. Ayrıca, oynamadığınız karakterinizin haritada gösterilen alan içinde rakip takım olursa size uyarı gelir.

Spectre Divide, strateji ve taktiksellik üzerine kurulu bir oynanış sunacak. Oyuna girmeden önce, 8 farklı “sponsorluk” olarak adlandırılan beceriden birini seçerek oyuna başlıyorsunuz. Her bir sponsorluk 3 yetenek sunuyor; bunlar bomba, sis, duvar ve can gibi taktiksel yeteneklerdir. Yapımcıların açıklamasına göre, ilerleyen zamanlarda oyuna dash ve ışınlanma gibi özellikler eklenmeyecek. Çünkü, oyunun hızlı bir FPS olmasından ziyade daha çok taktiksellik üzerine odaklanmasını istiyorlar.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Davut İnanlar
Oyun Günlüğü Haber Editörü

Comments

Comments are closed.