Oyun HaberleriPCPlayStationSanal GerçeklikSwitchXbox

Ultimate Hunting Türkçe dil desteğiyle duyuruldu!

0

Avcılık simülatörü Ultimate Hunting, 2025/2026 döneminde PC platformuna gelecek. Oyunun konsol sürümleri ise daha sonra yayımlanacak.

Ultimate Hunting

Polonyalı bağımsız video oyun stüdyosu 3T Games tarafından 2021’den bu yana geliştirilen avcılık simülatörü Ultimate Hunting, 2025/2026 döneminde PC platformuna gelecek. Oyunun PlayStation 5 , Xbox Series X|S ve Nintendo Switch sürümleri ise daha sonra gelecek. Bir VR versiyonu da planlanıyor.

Geliştiriciler oyunu şöyle tanımlıyor:

“Unreal Engine 5’te geliştirilen Ultimate Hunting, avcılık oyunlarında gerçekçiliğin sınırlarını zorlayacak ve her karar ve her atışın gerçekten hissedilmesi amaçlanacak.”

Gün döngüsü hayvan davranışlarını etkileyecek

Yağmur geçici su alanları oluşturarak hayvanların su birikintilerinden su içmelerini sağlayabilir. Oyun aynı zamanda hayvan davranışlarını etkileyen 24 saatlik gün döngüsü içeriyor.

Güney Afrika ve Kaliforniya’da av macerası

Güney Afrika Av Sahası’nın (Güney Afrika zürafası, Cape hipopotamı, Güney aslanı, Cape mandası, Nil timsahı ve çok daha fazlası ile birlikte 17 farklı hayvan türü yer alıyor.) yanında Kaliforniya Av Sahası (Kaliforniya siyah ayısı ve yakalaması zor Tule geyiğinden hızlı Kuzey Amerika pumasına ve sinsi Kaliforniya katır geyiğine kadar 17 farklı hayvan) bulunuyor.

16 oyuncuya kadar avcılık deneyimi

Ultimate Hunting’in çok oyunculu modunda ise av heyecanını 16 oyuncuya kadar birlikte yaşayacaksınız. Birlikte stratejiler ve planlar belirleyerek Güney Afrika ve Kaliforniya’daki farklı arazileri keşfedeceksiniz. 

10 yivli tüfek (yarı otomatik, sürgülü veya manivelalı), 4 pompalı tüfek, 2 altıpatlar, 2 yay ve 2 arbalet arasından istediğini seçeceksiniz. Her silah, ateşli silahlar için çok çeşitli kalibre seçenekleri de dâhil olmak üzere birçok özelleştirme seçeneği sunuyor.

Türkçe dil desteğinin bulunduğu oyun için henüz bir çıkış fiyatı belirlenmedi.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.



Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.