Oyun HaberleriPC

Valorant’ın ilk sınırları olmayan haritası Abyss geldi!

0

Valorant tarihinde bir ilk daha yaşanıyor. Oyuna ilk defa sınırları olmayan bir harita eklendi. ‘Abyss’ adlı yeni harita 8.11 yaması ile birlikte oyuncularla buluştu.

Valorant Abyss haritası

Riot Games tarafından geliştirilen ücretsiz çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Valorant oyunculara yeni zorluklar yaşatmaya devam ediyor. Oyuna ilk defa ‘Abyss’ adında sınırları olmayan bir harita eklendi. Şimdiden söyleyelim, adımlarınıza dikkat ettiğinizden emin olun!

8.11 adlı yeni yama diğerlerine göre oldukça büyük. Yeni haritanın yanında birçok güncelleme de geldi.

Ajanlarla ilgili bir dizi yeni gelişme var. Diğer Düellocuların Jett ve Raze gibi saf hız ve hareket kabiliyeti sayesinde takımları için yer ayırma konusunda üstün olan ajanlarla rekabet etmelerine olanak sağlaması amaçlanıyor.

Bu değişiklikler, Düelloculara takımları için yer ayırma ve kendi benzersiz oyun tarzları aracılığıyla mızrağın ucu olma konusunda daha fazla yetenek sağlıyor; ister Iso gibi daha güçlü saf düello yeteneği olsun, ister Neon gibi savaşta hız ve kaçınmanın bir karışımı olsun, ya da Reyna’nın iyileşebilme ve savaştan kaçabilme karışımı.

Valorant yeni haritası Abyss özellikleri

  • Tehlikeli tuzakları (adımınıza dikkat edin) ve dikey oynanışıyla heyecan verici tehlikeler sunan 5v5 spike modu haritası. ABYSS, Kum Saati Filizleri’nin gizli gizli kalesinde geçen, sınırları olmayan ilk Valorant haritasıdır. Üç şerit ve iki alan içerir.

8.11 yamasında önemli harita havuzu güncellemeleri yer alıyor.

  • 8.11 Yaması’ndan itibaren Rekabetçi, Ölüm Maçı ve Premier sıraları ASCENT, BIND, ICEBOX, LOTUS, SUNSET ve HAVEN’ı (geri dönüş) içerecek.
    • ABYSS, 9.0 Yaması’nda rekabet havuzuna girecek.
    • ABYSS, 9.02 Yaması’nda birinci sınıf havuza girecek.
    • BREEZE ve SPLIT yukarıdaki harita havuzlarından kaldırıldı.
    • Premier için E8A3 Aşaması playoffları, E8A3 harita havuzuna sahip olacak: BIND, LOTUS, ASCENT, SUNSET, BREEZE, SPLIT ve ICEBOX.
    • Premier’in 6. haftası hala SPLIT’te oynanacak.
  • 8.11 Yaması’ndan itibaren Derecelendirilmemiş, Swift Play, Spike Rush ve Escalation, AÇIK harita havuzuna taşınacak. Tüm haritalar (ABYSS dahil) bu sıralarda mevcut olacaktır.
Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.