GİSTOyun HaberleriPCRöportajSanal Gerçeklik

Vestiges: Fallen Tribes ekibi ile Gaming İstanbul’da buluştuk

0

Fransız video oyun stüdyosu WanadevStudio ile Gaming İstanbul’da buluştuk. Strateji oyunları Vestiges: Fallen Tribes, 3 Ekim’de PC ve VR platformlara gelecek.

Vestiges: Fallen Tribes

Gaming İstanbul’da yerli oyun stüdyolarının yanında yabancı oyun stüdyoları da yer aldı. Gaming İstanbul’da Lyon merkezli Fransız video oyun stüdyosu WanadevStudio ekibinden Eliott Eliakim ile çok yakında çıkacak olan oyunları hakkında konuştuk.

PC (Steam) ve VR platformlara gelecek strateji oyunları Vestiges: Fallen Tribes, 3 Ekim’de erken erişim olarak oyuncularla buluşacak. Gaming İstanbul’da sorularımızı yanıtlayan Eliakim, Vestiges Fallen Tribes’ın stratejik bir kart oyunu olduğunu söyleyerek, “Fikir Fransa’daki küçük stüdyomuzdan çıktı. Stüdyomuzda çok sayıda TCG hayranı olduğundan kendi oyunumuzu geliştirmeye karar verdik.” dedi.

Kart oyununuz ne tür bir oyuncu kitlesi hedefliyor?

Hedefimiz uluslararası. Umuyorum zaman içinde çok sayıda oyuncumuz olur. Oyunumuzda şimdilik 20 kart mevcut, küçük bir stüdyo olduğumuz için oyunculardan gelen yeni fikirlere açığız.

WanadevStudio ekibinden Eliott Eliakim

Ne tür kart birimlerimiz var ve kart animasyonlarımız var mı?

Kartlar için animasyonlar mevcut, iyileştirme veya suikastçılar gibi farklı birimlerimiz var. Kendi destenizi stratejinize göre şekillendiriyorsunuz.

Geri bildirim aldıktan sonra daha fazla içerik eklemeyi planlıyor musunuz?

Evet, oyun erken erişime sahip olacak ve şimdilik bir dizi single player modunda çeşitli görevler var, görevlerin ödülleri de bulunuyor, zamanla yeni kartlarla birlikte yeni birimler de ekleyeceğiz.


Oyunda klanınızın başı olarak, stratejik PVP savaşlarında rakiplerinizle yüzleşeceksiniz. Kart destesi geliştirecek, doğru taktiksel seçimleri yapacak ve askerlerinizi savaş alanına yerleştirerek düşmanları yok edeceksiniz.

Klanınızı temsil eden bir deste oluşturduğunuz oyunda, figürinlerinizi manipüle edecek ve oyun tahtasına yerleştireceksiniz. Askerler ordulardan biri yok olana kadar otomatik olarak savaşacaklar. Rakiplerinizi yenmek için stratejinizi kullanın!

Eğer strateji oyunlarınıza ilginiz varsa Vestiges: Fallen Tribes, sizin için güzel bir alternatif olabilir. İstanbul’daysanız ve vaktiniz varsa 15 Eylül saat 20.00’ye kadar da oyunu GİST24’te deneyimleyebilirsiniz.

WanadevStudio ekibine başarılar dileriz.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Nur Soyyiğit
Oyun Günlüğü Rehber Editörü
    Subscribe
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments