Oyun HaberleriPCZ - macOS

Victoria 3: Pivot of Empire duyuruldu

0

Toplum simülasyonu oyunu Victoria 3 için bir gerçekçilik paketi olan Pivot of Empire duyuruldu. Paket, Hindistan’ın özel bir teşebbüsün yönetiminden bağımsızlık hareketinin başlangıcına kadar geçen toplumsal evrime odaklanıyor.

Victoria 3: Pivot of Empire

Paradox Development Studio tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive tarafından da yayımlanan Victoria 3 için hem bir paket hem de güncelleme 1.8’in duyurusu yapıldı. Hindistan’ın özel bir teşebbüsün yönetiminden bağımsızlık hareketinin başlangıcına kadar geçen toplumsal evrimine odaklanan Victoria 3: Pivot of Empire, 21 Kasım’da PC ve Mac platformlarına gelecek.

Paketin fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Victoria 3: Pivot of Empire özellikleri

  • Doğu Hindistan Şirketi, Britanya Hindistanı ve Sih İmparatorluğu için, Hint Ayaklanması ve çeşitli tarihsel, sosyal ve siyasi hareketler, ayrıca şirketleri içeren yeni Olaylar ve Günlük Girdileri.
  • Milliyetçiler reform için savaş ile tam bağımsızlık hayali arasında gidip gelen tartışmalarını sürdürürken ve İngiliz yöneticiler endişeyle güçlerini korumaya çalışırken, Hindistan’ın geleceğini sen belirle.
  • Britanya Hindistanı’ndaki, mevcut güç yapılarıyla çatışan Kast Sistemi’ni kanunlar ve olaylarla yeniden şekillendir.
  • Yeni Hasat ve Kıtlıklar mekaniklerini kullanarak Hindistan’ın gıda yollarını güvenceye al, benzersiz olaylar ve hikaye içeriklerinden faydalan
  • Yeni binaların da dahil olduğu yeni çizimler, yeni bir kullanıcı arayüzü görünümü, yeni bir kağıt harita, olay çizimleri, kıyafet varlıkları ve pek çok yeni tarihi Karakter.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.

Comments

Leave a reply

You may also like