Oyun HaberleriPlayStation

Where Winds Meet, PlayStation 5’e geliyor!

0

Wuxia açık dünya aksiyon, macera ve rol yapma oyunu Where Winds Meet, PlayStation 5 için duyuruldu.

Where Winds Meet

PlayStation State of Play mayıs 2024’te birbirinden özel yapımlarla karşılaştık. Elbette bunlardan birisi de Antik Çin’deki dövüş sanatçılarının maceralarını konu alan bir Çin kurgu türüne dayanan Wuxia oyunu oldu.

Wuxia açık dünya aksiyon, macera ve rol yapma oyunu Where Winds Meet, PlayStation 5 platformuna gelecek.

Where Winds Meet hikayesi

Gezgin bir kılıç ustası olarak başlayacağımız oyun, onuncu yüzyılda, Beş Hanedan ve On Krallık döneminin çalkantılı döneminde Çin’de geçiyor. Kadın ve erkek karakterleri seçebilecek oyuncular savaş becerilerini geliştirmek için çarpıcı Doğu dövüş tekniklerinde ustalaşmaya çalışacak.

Oyunda Çin dövüş sanatlarının hassasiyetinde ustalaşmasına olanak tanıyan orijinal Wuxia savaş sistemi yer alıyor. Oyuncular Mızrak, Kılıç, İkiz Kılıç, Glaive kullanarak yakın mesafe savaşa katılabilir veya menzilli saldırılar için öldürücü bir yay kullanabilir.

Everstone Studio Yapımcısı Beralt Lyu şunları söyledi:

“Where Winds Meet PlayStation 5’e getirdiğimiz için çok heyecanlıyız. PlayStation hayranlarının heyecan verici oryantal maceramıza alışması ve genç bir kılıç olarak antik dünyayı dolaşması için sabırsızlanıyoruz. Çin dövüş sanatlarında ustalaşın!”

Oyunun yayıncısı NetEase , Inc. Kıdemli Başkan Yardımcısı Ethan Wang ise şunları söyledi:

“Where Winds Meet, güzel grafikler, sofistike ve zorlayıcı doğu savaş becerileri ve ilgi çekici bir anlatımla harika bir deneyime dönüşüyor. PlayStation topluluğunun bu eşsiz maceranın tadını bizimle birlikte çıkaracak olmasından memnuniyet duyuyorum!”


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.