Oyun HaberleriPCPlayStation

Xbox Gamescom 2021 sunumu için tarih açıklandı!

0

Ağustos ayının son haftasında gerçekleşecek olan Gamescom etkinliği bu sene Covid-19 salgını sebebiyle online gerçekleştirilecek. Bir çok oyun firmasının sunum yapacağı bu etkinlikte Xbox firmasının sunumu 24 Ağustos Türkiye saati ile 20:00 da başlayacak.

  • Dünyanın en büyük video oyun fuarlarından olan ve her yıl düzenlenen Gamescom organizasyonu, bu yıl Covid-19 sebebiyle online gerçekleştirilecek.
  • Bir çok firmanın katılacağı bu etkinlikte, Xbox firmasının sunumu 24 Ağustos Türkiye saati ile 20:00 da başlayacak.
  • Xbox sunumu Youtube, Twitch, Facebook Gaming ve Twitter’dan izlenebilecek.

Her yıl düzenlenen video oyun fuarı Gamescom bu yıl Covid-19 sebebiyle online şekilde düzenlenecek. 24 Ağustos tarihinde başlayacak etkinlikte gözler Xbox’ın yapacağı sunuma çevrildi. Yakında gelecek büyük oyunlardan son güncellemeler ve oynanış videoları paylaşılacağı, aylık abonelik hizmeti Xbox Game Pass’in yakında çıkacak sürümleri ve daha önce duyurulan Xbox Game Studios oyunlarından kapsamlı güncelleme alacağımız gelen bilgiler arasında. Forza Horizon 5 ve Halo Infinite gibi 2021 yılında çıkacak oyunlar hakkında bilgilerin paylaşılacağı da tahmin ediliyor.

Ayrıca Xbox, sunum sırasında Avrupa’daki hayranları için dijital bir Xbox Gamescom İndirimi gerçekleştireceğini açıkladı.

Xbox Gamescom indirimi sırasında %75’e varan oranda tasarruf edin

Haberler, oyun videoları, arkadaşlarınızla ve geliştiricilerle olan bağlantılarla dolu bir haftanın ardından, kesinlikle arkanıza yaslanıp harika oyunlar oynamak istersiniz, değil mi? Hâlâ arkanızdayız:

Gamescom sırasında Avrupa’daki hayranlarımız için dijital bir Xbox Gamescom İndirimi gerçekleştireceğiz. Xbox konsolları veya Windows 10 PC’ler için çeşitli ikonik oyunlarda yüzde 75’e varan büyük tasarruflar elde edebilirsiniz. Ayrıntılar gösteriye daha yakın bir zamanda sunulacak, ancak Xbox İndirimleri ve Özel Fırsatları sitesini şimdi işaretleyerek güncel kalabilirsiniz .

Türkiye saati ile 24 Ağustos 20:00’da başlayacak olan sunumu, Youtube, Twitch, Facebook Gaming ve Twitter üzerinden takip edebileceğiz.

Yavuz Selim Yazıcı
Oyun Günlüğü - 2021
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments