Oyun HaberleriPlayStation

Xbox ve Kojima’dan yeni oyun için işbirliği!

0

Xbox Game Studios ve Kojima Productions, Microsoft’un bulut oyun servisinin oyunda önemli bir rol oynayacağını söyleyerek, Xbox’a özel daha önce hiç kimsenin deneyimlemediği bir oyun yapmak üzere el sıkıştı. Duyuru tamam ancak oyuna dair tek kelime yok!

Xbox Game Studios ve Kojima Productions

Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 gecesinde en çok beklenenlerden biri de Hideo Kojima‘dan gelecek duyuruydu. Sahneye çıkan Kojima, Microsoft’un bulut oyun servisinin oyunda önemli bir rol oynayacağını söyledi. Yeni oyuna ilişkin ne yazık ki hiç detay verilmedi.

“Biraz zaman alabilir” diyen Kojima, oyunun çıkış tarihine ilişkin de bilgi vermedi. Kojima Productions yeni Death Stranding oyununu üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor.


Geçen sene nisan ayında Hideo Kojima, bir sonraki oyununu yayınlamak için Xbox ile görüştüğünü haberleştirmiştik. Phil Spencer, şubat ayından beri potansiyel ortaklığa işaret ediyordu. Nihayet Kojima’nın Xbox’a özel oyun geliştirmek istediğini kendi ağzından duymuş olduk.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments