Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Yeni Anno oyunu Anno 117: Pax Romana duyuruldu!

0

MS 117 yılında Romalı bir vali olarak oynayacağımız Anno 117: Pax Romana; PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için duyuruldu.

Anno 117: Pax Romana

Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayımlanacak Anno serisinin yeni oyunu Anno 117: Pax Romana, 2025 yılında Ubisoft Connect, PS5, Xbox Series X|S ve Amazon Luna aracılığıyla PC için çıkacak ve Ubisoft+ Premium aboneliğine dahil edilecek. Oyun, çapraz ilerleme ile oynanabilecek.

Ubisoft Forward haziran 2024 etkinliğinde duyurulan Anno 117: Pax Romana ile oyuncular, Roma imparatorluğun hakimiyetindeki büyük, çok kültürlü toprakları keşfedecek ve barışı sürdürme maliyetlerini yönetmekle görevlendirilen bir vali rolünü üstlenecekler.

Anno 117: Pax Romana ekibi ne diyor?

Kreatif Direktör Manuel Reinher şöyle bahsetti:

“Anno’nun yeni dönemi olarak nihayet Roma İmparatorluğu’nu duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu sadece yaptığımız en büyük dönem sıçraması değil, aynı zamanda Anno oynanışını tamamen yeni bir çağa taşırken oyuncularımızın keşfetmesi için birçok yeni içerik sunma fırsatı da sağlıyor. Anno 1800’ün geliştirilmesi sırasında Anno Union’dan aldığımız geri bildirimler bizim için inanılmaz derecede faydalı oldu, bu yüzden yine herkesi geri bildirimlerini paylaşmaya ve şimdiye kadarki en iyi Anno’yu yaratmamıza yardımcı olmaya davet etmek istiyoruz.”

Anno 117: Pax Romana, ünlü şehir kurma markasının yeni bir görsel kimliğe sahip ilk iterasyonu olarak Anno serisi için yeni bir çağın başlangıcını işaret ediyor.

Marka Direktörü Haye Anderson şöyle anlattı:

“Markalaşma ve hikâye anlatımı duygusal bağlantılar kurar, markayı farklılaştırır ve onu unutulmaz kılar. Anno’nun görsel kimliğini, inşa etmenin neşesini beslemek amacıyla bizi önümüzdeki on yıla taşıyacak şekilde yeniledik. Kendimizi fazla ciddiye almadan, markamızın hikâye anlatımına mizah ve eğlence kattık, bu da topluluğumuzun ruhunu yansıtıyor!”

Anno 117: Pax Romana

Oyuncular, eyaletlerinin ekonomik kalkınmasını ve refahını sağlamak için güçlü ama zorlu vali rolünü üstlenecekler. Hedeflerine ulaşmak için, vatandaşların ihtiyaçlarına yanıt verirken Roma yasalarının uygulanmasını nasıl dengeleyeceklerine karar vermek zorunda kalacaklar.

Kelt mi olacaksın yoksa Romalı mı?

Anno tarihinde ilk kez, oyuncular başlangıç ​​eyaletlerini seçebilecekler. Ya hiçbir medeni Romalı’nın bulunmak istemediği gizemlerle dolu Albion’un Kelt Bataklıklarında ya da imparatorluğun açgözlü merkezine yakın olan geleneksel Roma diyarı Latium’da… Bu eyaletlerin her biri, oyuncuların ele geçirmesi ve üstesinden gelmesi gereken farklı zorluklar ve fırsatlar sunacak.

Anno 117: Pax Romana temel mekanikleri

Önceki Anno oyunlarıyla uyumlu olarak, Anno 117: Pax Romana, benzersiz geleneksel şehir kurma, derin ekonomik simülasyon ve diplomasi, askeri ve anlatı katmanları gibi 4X özelliklerinin bir karışımını sunar.

Oyunun tam çıkış tarihi ve fiyatı henüz belli değil.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.