Oyun HaberleriPC

Yeni nesil MOBA oyunu Steel Swarm: Apocalypse duyuruldu!

0

Altı yıllık geliştirme sürecinin ardından Clay Token Game Studio’nun, Command & Conquer esintili yeni nesil MOBA oyunu Steel Swarm: Apocalypse duyuruldu.

Steel Swarm: Apocalypse

Yerli video oyun stüdyosu Clay Token Game Studio‘nun, Command & Conquer esintili yeni nesil MOBA oyunu Steel Swarm: Apocalypse altı yıllık geliştirilme sürecinin ardından alfa aşamasında duyuruldu. Stüdyo oyunun geliştirilme sürecini anlatan bir video yayımladı ve oyunun alfa aşamasına katılım için başvuruların başladığını duyurdu.

Yeni nesil bir MOBA oyunu olarak duyurulan Steel Swarm: Apocalypse, tamamen yok edilebilir bir şehirde binlerce minyonla savaşma deneyimi sunacak. Hızlı tempolu, aksiyon dolu savaşların yer alacağı oyunda karakterler ise XPT adı verilen son derece güçlü savaş makineleri olacak. Oyuncu taktik ve fiziksel becerileriyle tankını güçlendirip savaşlarda boy gösterecek. Elbette ekip tabanlı oyunda stratejik hamleleri bireysel değil de ekip olarak yapmanın büyük bir faydası olacak.

Steel Swarm: Apocalypse ne zaman çıkacak?

Strateji ve savaş türlerine ilgi duyan oyunların da özellikle yöneleceği Steel Swarm: Apocalypse için henüz bir çıkış tarihi verilmedi.

Stüdyonun kurucuları arasında Bilgem Çakır, Kürşad Karamahmutoğlu ve Fevzi Altuncu yer alıyor. Pek çok projede çalışan bu isimleri İstanbul Kıyamet Vakti ve I Can Football gibi yapımlardan da tanıyanlarınız olabilir.

Steel Swarm: Apocalypse alfa oynanış videosu

Steel Swarm: Apocalypse ne durumda?

Oyun son dört aydır kapalı alfa seviyesindeydi. Kapalı olarak test edilen oyun bugün itibariyle kademeli olarak açık alfa sürecine girdi. Geliştiriciler oyunun alfa sürecine yavaş yavaş yeni oyuncuların ekleneceğini oyunun bu süreçte test edileceğini açıkladı.

Oyunda altı kahraman var. Bu kahramanlar değişik özellikleriyle birbirlerinden ayrılıyor. Oyunun hikayesi ise oyuncuları içine çekecek. Geliştiriciler, “Gizemli bir dünyanın bütün detayları büyük bir incelikle oluşturuldu.” diyerek oyunun hikayesinin gücünü vurguluyor.

Steel Swarm: Apocalypse alfa başvurusu

Sadece Türkiye’de açık alfa sürüme geçen oyun küresel olarak ise yakında yayımlanacak. Oyunun açık alfasına başvurmak için buraya tıklayın.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments