Oyun HaberleriPCRöportaj

Yerli oyun Neo Testament, sürükleyici bir savaş deneyimi sunacak!

0

Bilim kurgu, aksiyon ve macera oyunu Neo Testament, 2025 yılının sonlarına doğru PC platformuna gelecek. Oyunu geliştiren Luminescence Games ekibi, Gaming İstanbul’da Oyun Günlüğü’nün sorularını yanıtladı.

Neo Testament

İstanbul merkezli bağımsız video oyun stüdyosu Luminescence Games tarafından geliştirilen bilim kurgu, aksiyon ve macera oyunu Neo Testament, 2025 yılının sonlarına doğru PC platformuna gelmeye hazırlanıyor.

Neo Testament dünyasında geçen oyun yapay zeka ile insanların savaşından 5 bin yıl sonrasını konu ediniyor. İnsanlığın hayatta kalmak için son şansı robotik bedene ama insancıl bir ruha sahip olan Marcus. Oyuncuların Marcus’un hikayesine ortak olacağı Neo Testament’te amaç son organik maddeyi bulmak.

Gizlilik ve sürükleyici bir savaş deneyimi sunacak oyun Türkçe ve İngilizce olarak yayımlanacak.

Luminescence Games ekibi

Luminescence Games ekibi GİST24’te!

Gaming İstanbul 2024’te Oyun Günlüğü’ne konuşan Luminescence Games ekibi, üç yıldır Neo Testament oyunları üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Oyunun hikayesine ilişkin de, “Yapay zekanın her şeyi ele geçirdiği ve bütün organik maddeyi yok ettiği bir dünyada ana karakterimiz Marcus’un insan zihnine sahip olduğu bir robotu oynuyoruz” dedi.

Neo Testament demosu geliyor!

Fuarın kendileri için çok iyi geçtiğini vurgulayan Luminescence Games ekibi, “Bir çok oyunseverle buluşma imkanı bulduk. Çok fazla geri dönüş aldık. Demo’yu yeni bitirdik ve önümüzdeki aylarda eklemeler yapıp açık bir demo yayınlayacağız.” açıklamasında bulundu.

Türk oyun sektörü için ise geliştirici ekip, “Daha yolun başındayız tabii ama hızla gelişiyoruz. Çok güzel fikirler var, burada da bunları gözlemleme fırsatı bulduk. Bu yüzden mutluyuz.” dedi.

Yerli oyuna destek olmak için Steam’den istek listenize ekleyebilirsiniz.

Luminescence Games ekibine başarılar dileriz.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Helin Çelik
Oyun oynamayalı da uzun zaman olmuştu...
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments