MobilOyun HaberleriPCPlayStation

Zenless Zone Zero için çıkış tarihi açıklandı

0

Oynaması ücretsiz kentsel fantezi, aksiyon ve rol yapma oyunu olan Zenless Zone Zero, 4 Temmuz 2024’te Android, iOS, Playstation 5 ve PC platformlarına çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Zenless Zone Zero

Çinli video oyun stüdyosu miHoYo tarafından geliştirilen ve yayınlanan, Cognosfer, d/b/a HoYoverse tarafından küresel yayıncılıkla birlikte geliştirilen Zenless Zone Zero, New Eridu olarak bilinen kıyamet sonrası fütüristik bir cennette geçiyor.

Bir Proxy (Vekil) olarak oynadığımız bu oyunda, Ethereal ismi verilen bu varlıklara karşı savaşırken grubumuza yeni üyelerde katıp dünyayı keşfetmeye ve düşmanlara karşı savaşmaya devam edeceğiz. Ancak, oyunda şu anda Türkçe dil desteği bulunmuyor. Yine de dileyenler İngilizce dil desteği ile oynayabilir.

Zenless Zone Zero, dikkat çekici dünyası ve dinamik savaş mekanikleriyle, aksiyon ve macera arayan oyuncular için vazgeçilmez bir deneyim sunuyor.

Mobilde 30 milyon ön kayıtlı oyuncu sayısını aştı!

Genshin Impact ve Honkai’nin geliştiricisinin yeni oyunu Zenless Zone Zero, mobilde 30 milyon ön kayıtlı oyuncu sayısını aştı. 4 Temmuz’da çıkacak bu heyecan verici oyunu kaçırmayın!


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Davut İnanlar
Oyun Günlüğü Haber Editörü