Oyun MotoruUnity

Unity 6 sistem gereksinimleri

0

Yeni nesil oyun motoru Unity 6 için Windows, macOS ve Linux sistem gereksinimlerini paylaşıyoruz. Gerçek performans ve işleme kalitesi projenizin karmaşıklığına bağlı olarak değişebilir.

Unity 6

Oyun motoru Unity 6, Unreal Engine gibi geliştiricilerin hayatlarının bir parçası. Her ne kadar gerçek performans ve işleme kalitesi projenizin karmaşıklığına bağlı olsa da duyurulan sistem gereksinimleri size yol gösterecektir.

Unity 6’da birçok heyecan verici yeni araç ve özellik bulunuyor: Uçtan uca çok oyunculu iş akışları, bağlı oyunların geliştirilmesini hızlandıracak; geliştiricilerin mobil web’i hedeflemesini sağlayan araçlar; GPU Resident Drawer ve Universal Render Pipeline (URP) için Render Graph gibi iş yüklerini CPU’dan GPU’ya taşıyan yeni grafik özellikleri, dahili ve müşteri testlerinde CPU performansını 4 kata kadar artırdı.

Gelin şimdi Unity 6 için Windows, macOS ve Linux sistem gereksinimlerine bakalım.

Unity 6 sistem gereksinimleri

İşletim sistemiİşletim sistemi sürümüİşlemci (CPU)Grafik API’si
WindowsWindows 10 version 21H1 (build 19043) veya daha yenisi.X64 architecture with SSE2 instruction set support, ARM64DX10, DX11, DX12 or Vulkan capable GPUs
macOSBig Sur 11.0 veya daha yenisi.X64 architecture with SSE2 instruction set support (Intel processors)
Apple M1 or above (Apple silicon-based processors)
Metal-capable Intel and AMD GPUs
LinuxUbuntu 22.04, Ubuntu 24.04X64 architecture with SSE2 instruction set supportOpenGL 3.2+ or Vulkan-capable, Nvidia and AMD GPUs

Unity 6’yı da buradan indirebilirsiniz.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.

Comments

Leave a reply

You may also like