Oyun MotoruUnreal Engine 5

Unreal Engine 5.4 yayımlandı!

0

Unreal Engine 5.4 güncellemesi performans, görsel doğruluk ve üretkenliğe yönelik yeni özellikler ve iyileştirmelerle birlikte yayımlandı.

Unreal Engine 5.4

Unreal Engine oyun motoru 5.4 güncellemesi yayımlandı. Yeni sürüm hem editör içi hem de oyun animasyonu özelliklerinde önemli güncellemeler, önemli işleme geliştirmeleri, genişletilmiş bir sanal prodüksiyon araç seti, iyileştirilmiş geliştirici yinelemesi ve çok daha fazlasını getirdi.

Bu sürümle birlikte Fortnite 5. Bölüm, Rocket Racing, Fortnite Festival ve LEGO Fortnite’ı oluşturmak için şirket içinde kullanılan araç setleri de paylaşıldı.

Animasyon alanında Deformer Grafiği’ni daha erişilebilir hale getirmek için İskelet Düzenleyiciye yönelik uzantılar ve bir dizi yeni deforme edici işlevin de geldiği yeni sürümde render (işleme), yapay zeka, makine öğrenimi ve kumaş simülasyonu da dahil onlarca yeni özellik getirildi.

Tüm güncelleme notları için buraya göz atın.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.