0

Tüm zamanların en iyi şehir kurma oyunlarından biri olan Cities: Skylines 2015 yılında hayatımıza girdi. İkincisi çıksa da hala hayranların gözdesi olan oyun için derlediğimiz en iyi modları paylaşıyoruz!

Cities: Skylines

Cities: Skylines modları resmi olarak Steam atölyesinde bulunuyor. Ancak biz en iyilerini sizin için derledik. Gelin şimdi listemize göz atalım.

Oyunun geliştiricisi Colossal Order’ın ekibinde yer alan Andreas Pardeike’nin kişisel çalışması olan modlar arasında da uyumluluğu sağlayan aslında bir mod yöneticisi olan Harmony 2.2.2-0 (Mod Dependency) listemizin ilk sırasında.

Harmony 2.2.2-0 (Mod Dependency)

Cities: Skylines modlarının güncel ve birbirleriyle uyumlu çalışmasını önemsiyorsanız Harmony 2.2.2-0 yüklü olmalı. Bir nevi uygulama olan Harmony 2.2.2-0 için buraya tıklayın.

Move It

Steam atölyedeki listeden gitmek istedim. Bu mod ile yolları otomatik olarak bağlayın! Kopyalanan bir yolu mevcut bir yolun üstüne yapıştırabilirsiniz.

Move It modunu indirmek için buraya tıklayın.

Precision Engineering

Precision Engineering, yollar, tren hatları, borular ve elektrik hatları inşa ederken size yardımcı olacak açı yakalama, kılavuzlar ve ek bilgiler ekleyerek Şehirler: Skylines’ı zenginleştiriyor.

Precision Engineering modunu indirmek için buraya tıklayın.

TM:PE 11.8.0.0 STABLE (Trafik Yöneticisi)

Çok kullanışlı bir mod olduğunu söylemeliyiz. Şerit ve park kullanımını iyileştirin. ve kavşakları, yolları ve rayları özelleştirin!

TM:PE 11.8.0.0 STABLE modunu indirmek için buraya tıklayın.

Extra Landscaping Tools

Peyzaj işleriyle bolca vakit geçireceksiniz ve bu mod size sınırsız özgürlük tanıyor. Denemekten çekinmeyin! Doğal kaynakların oyuna yerleştirilmesine izin verir + yapılandırılabilir ağaç fırçası ve kalemi, terraform ve su aracı sağlar.

Extra Landscaping Tools modunu indirmek için buraya tıklayın.

All 25 Areas Purchasable

Cities: Skylines haritasını büyütmek şehirler, kasabalar ve köyler mi yapmak istiyorsunuz! Bu mod tam size göre. 25 alanın tamamı satın alınabilir (Vanilya’da yalnızca 9 tanesi satın alınabilir). Bu mod ile 10 – 25 arasındaki alanları satın almanızı sağlar.

All 25 Areas Purchasable modunu indirmek için buraya tıklayın.

Parking Lot Roads

Otoparkları seviyorsanız bu modu listenize ekleyin. Pek çok seçeneği var. Otopark yolları, bu (ve diğer) yollarla çalışmak üzere özel olarak hazırlanmış çeşitli işlevsel park yeri işaretlerine ek olarak, park yeri olarak kullanılmak üzere çeşitli yollar içerir.

Parking Lot Roads modunu indirmek için buraya tıklayın.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.