Rehber

Civilization 7 liderleri – Ashoka

0

Civilization 7’de Ashoka’nın hayat hikayesinden ilham alınarak iki farklı karakter oluşturulmuş. Biri Budizm’e yöneldiği zaman diğeri ise öncesindeki savaşçı dönemi. Ashoka’nın temel özellikleri ve yetenekleri hakkındaki tüm detaylar bu sayfamızda.

Ashoka hakkında:

Hint hükümdarı Ashoka, hükümranlığının sekizinci yılında, Kaliga’ya karşı bir savaştan zaferle ayrıldı. Ancak zafere rağmen, savaş bittiğinde ordusunda yüz bin kayıp ve daha fazla sayıda yaralı vardı.

Bundan etkilenen Asoka, Hindistan’ın zapt edilmesi için giriştiği harekâtı bitirmeye karar verdi ve tüm savaşlardan vazgeçti. Budizm’i dini felsefesi olarak belirledi ve dharma erdemlerinin gerektirdiği şekilde yaşamaya çalıştı.

Civilization 7’de de özel bir lider olan Ashoka’nın iki farklı yüzünü göreceğiz. Biri Budizm’e yöneldiği diğeri ise öncesindeki savaşçı kişiliği.

Ashoka özellikleri

Ashoka (Temel Oyun)

Benzersiz Yetenek (Temel Oyun)

Dhammaraja: Şehirlere belirli bir miktarın ötesindeki Mutluluk için Yiyecek ekler. Bir Kutlama sırasında tüm yerleşim yerlerinde yiyecek artışı sağlar. Tüm binalar ve tüm iyileştirmeler için bir Mutluluk kazanırsınız.

Özellikler (Temel Oyun)

  • Diplomatik
  • Genişlemeci

Ajanda (Temel Oyun)

Üzüntü Olmadan: En yüksek Mutluluk getirisine sahip oyuncuyla İlişkiyi Orta Düzeyde Arttır. En düşük Mutluluk getirisine sahip oyuncuyla İlişkiyi Orta Düzeyde Azalt

Başlangıç ​​Önyargısı (Temel Oyun)

Bulunmuyor.

Ashoka (Dünya Fatihi)

Benzersiz Yetenek (Dünya Fatihi Kişiliği)

Devaraja: Şehirlerde belirli bir miktarın ötesindeki aşırı Mutluluk için Üretim Artışı sağlar. Resmî Savaş ilan etmek bir Kutlama sağlar. Kutlama sırasında tüm Birimler için Güçlendirilmiş Bölgelere karşı Muharebe Gücünde büyük artış gerçekleşir.

Özellikler (Dünya Fatihi Kişiliği)

  • Diplomatik
  • Militarist

Ajanda (Dünya Fatihi Kişiliği)

Pişmanlık Duymadan: En fazla kareyi kaplayan Lider ile İlişkiyi Orta Düzeyde Azalt ve en az kareyi kaplayan Lider ile İlişkiyi Orta Düzeyde Arttır.

Başlangıç ​​Önyargısı (Dünya Fatihi Kişiliği)

Bulunmuyor.

Ashoka ile nasıl oynanır?

  • 2025’te güncellenecek.
Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.

Comments

Leave a reply

You may also like