0

Sid Meier’s Civilization 7’de, askeri güçleri veya siyasi yetenekleriyle bilinen geleneksel devlet başkanlarından, felsefe, bilim, insan hakları ve daha fazlasında kalıcı etkiler bırakan vizyon sahibi liderlere kadar seçkin bir çok lider bulunuyor.

Bu sayfada Civilization 7 liderlerinin tüm özelliklerine göz atabilirsiniz.

Civilization 7 liderleri

Ashoka

Civilization 7’de Ashoka’nın hayat hikayesinden ilham alınarak iki farklı karakter oluşturulmuş. Biri Budizm’e yöneldiği zaman diğeri ise öncesindeki savaşçı dönemi. Ashoka’nın temel özellikleri ve yetenekleri hakkındaki tüm detaylar aşağıdaki sayfamızda.

Not: Sid Meier’s Civilization 7: Founders İçerik Paketi DLC’sinin bir parçası olarak geliyor. Standart veya Deluxe Sürümlere dahil değildir, ancak 28 Şubat 2028’e kadar ayrı olarak satın alınabilir (temel oyun gereklidir).


Trung Trac

Trung Trac, ana oyunda yer alacak Civilization 7 liderlerinden biri. Vietnam bağımsızlığının sembol isimlerinden biri olan liderimizin tüm detayları aşağıdaki sayfada.


Tecumseh


Confucius


Augustus

Xerxes

Hatshepsut

Napoleon Bonaparte

Himiko

Benjamin Franklin

Detaylar geliyor…


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.

Comments

Leave a reply

You may also like