0

Maiyetinizdeki birlikleri tamamlamaktan, tüm bölgeleri ele geçirmeye kadar tüm Manor Lords başarımları oyunu tamamlamayı amaçlar. Erken erişimdeki oyunda 11 başarım yer alıyor. Sadece başarım elde etmek için de bu rehbere göz atabilirsiniz.

Manor Lords başarım rehberi

Orta Çağ şehir kurma ve strateji oyunu Manor Lords başarım rehberine hoş geldiniz. Bu rehber spoiler içerir. Eğer bu durum sizi rahatsız etmiyorsa ilerlemenizde sorun yok. Gelin şimdi başarımlara ve nasıl elde edeceğinize bakalım.

Manor Lords başarımları

Oyuna Başla

Oyunu satın aldıktan sonra bir oyuna başlamanız yeterli. Global Oyun İstatistikleri’nde yüzde 0,8 kadar oyuncunun sadece oyunu satın aldığını görüyoruz.

İki Yılı Başarıyla Atlat

Rahatlatıcı zorluk seviyesinde yeni bir oyuna başlayın. Sabit bir yakıt ve yiyecek kaynağı oluşturun ve başarıyı elde etmek için bir yıl bekleyin. İlk Kış Sezonunda hayatta kalmaya yetecek kadar yiyecek ve yakacak odun stoklayın. Yerleşimcilerinizden hiçbiri Kış boyunca ölmez veya şehrinizi terk etmezse, bu başarının kilidini Bahar Sezonunun başında açacaksınız.

Çanlar Kimin İçin Çalıyor

Greg, Ernest Hemingway’in kitabından esinlenerek bu başarımı oluşturmuş. Bir kilise inşa etmeli ve çan sesini değiştirmelisiniz. Varsayılan seçeneğin dışında herhangi bir seçeneğin seçilmesi bu başarının kilidini açacaktır.

Kanun İnfazcıları

Bunun için, hiçbir düşman veya savaş olmadan Refahın Yükselişi senaryosunu yüklemek isteyeceksiniz, ancak bu senaryoda doğal olarak ortaya çıkan herhangi bir akıncı veya haydut yoktur, dolayısıyla çok düşük bir asayiş puanına sahip olmanız gerekir. Kasaba halkının haydutlara dönüşmesi için bu mücadeleyi tamamlamanız gerekiyor. Yetersiz konut, yetersiz yiyecek tedariki, yüksek vergiler ve onayınızı düşürecek her şeyle vatandaşlarınıza kötü davranın. Bir süre sonra vatandaşlar hayatta kalmak için hırsızlığa yönelecek ve vahşi doğada haydut kampları kuracaklar. Milis Piyadelerinden oluşan bir birlik oluşturun ve başarının kilidini açmak için bir haydut kampına saldırın.

Tam Maiyet

Bir Köşk inşa etmeli ve ilk maiyetinizi ( Özel Ordunuz) oluşturmalısınız. Bu birliği kişisel servetinizle büyütmeniz gerekiyor. 24 kişilik birliği tamamladığınızda başarımın kilidini açabilirsiniz.

Hildebolt’u Yen

Onu yenmek için acele etmeyin. Bölgeleri ele geçirmesine ses çıkarmayın. Hildebolt için üç zorluk seviyesinden herhangi birinde Barışı Yeniden Kurma senaryosunu başlatın. Başarıyı elde etmek için Hildbolt’un küresel haritadaki bölgelerinden birini (ama asıl bölgesi değil, çünkü bu daha büyük bir ordu gerektirecektir) talep etmeniz gerekir. Savaş ilan edecek. Onunla savaş alanında buluşun ve onu yenin. Savaşta avantaj elde etmek için biri özel 6 ordu birimine sahip olmanızı tavsiye ederiz.

Mutlu Metropol

Yeni bir oyunu zorluğu Rahatlatıcı olarak ayarlayarak başlatın veya bir kaydetme yükleyin ve ardından şehrinizi, seviye 1 veya daha yüksek 30 Tımar Arazisi, seviye 2 veya daha yüksek 20 Tımar Arazisi gerektiren Büyük Kasaba Yerleşim Seviyesine yükseltin. Ardından 15 Tımar parseli seviye 3 veya daha yüksek seviyeye çıkarın. %100 onaya ulaşmak için, tüm Tımar Alanlarınızın bira, şifalı bitkiler ve giysiler gibi ihtiyaç duydukları tüm yiyecek ve mallara sahip olduğundan emin olun.

Malikane vergilerini düşük tutun ve evsiz vatandaşlarınızın olmadığından emin olun.

Barışı Yenden Sağla

Barışı Yeniden Sağlama senaryosunu yenmek için küresel haritadaki tüm bölgeleri ele geçirmeniz gerekecek. Bu, Hildbolt’la savaş alanında buluşmayı gerektirir; bu nedenle, çatışmaya girmeden önce istikrarlı bir zırh ve silah üretim zincirinin yanı sıra iyi morale sahip tam bir orduya sahip olduğunuzdan emin olun.

Tüccar

Ekmek üretmek için buğday yetiştirmeye odaklanmanız veya alternatif olarak tüm yiyeceklerinizi ithal etmeniz gerekecek. Her iki seçenek de burada işe yarar. Küçük Kasaba Yerleşim Seviyesi için gereklilikler, 10 adet Tımar Arazisini seviye 1 veya daha yüksek, 7 adet Tımar Arazisini seviye 2 veya daha yüksek ve 3 adet Tımar Arazisini seviye 3 veya daha yüksektir.

Paralı Asker Komutanı

Önceki başarıya benzer, ancak savaşlarınızda savaşmak için yalnızca Paralı Askerleri kiralayabilirsiniz. Bir Paralı Asker kiralamak için ekranın alt kısmındaki Ordu menüsüne tıklayın, sağdaki + işaretine ve ardından biraz para bırakan bir el ile temsil edilen yukarıdaki Paralı Asker Kirala düğmesine dokunun. Bir sonraki ekranda mevcut herhangi bir paralı asker grubunu kiralayabileceksiniz. Başarım için sadece kiralık askerlerinizle Barışı Yenden Sağla başarımına çalışın.

Hodri Meydan

Tahmin edilemeyen hava olaylarını, zorlu konut gerekliliklerini, mutluluk seviyesini ve haydutların sık sık yaptığı baskınları yönetirken bu sefer biraz şans ve kararlılık gerektirecek. Bu, Manor Lords’un başarıları arasında tartışmasız en zorlu olanı. Senaryoyu tamamlamak için Hildbolt von Bereneute’yi savaşta yenmeniz ve tüm bölgelerin size ait olduğunu iddia etmeniz gerekecek.

Bu başarı, bu zorluk seviyesini nasıl aşacağınıza dair ipuçları ve püf noktaları içeren daha ayrıntılı bir açıklamaya sahip olacak ama biraz zamana ihtiyacımız var! 🙂

Manor Lords başarım rehberi oyunun tam sürüm DLC’lerini kapsayacaktır. Güncellemelerle birlikte içerikte yenilenecektir.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.