0

Gerçek zamanlı strateji ve şehir kurma oyunu Manor Lords ne kadar zorlu olursa olsun bu mod ve hile kodları ile oyunu dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. İşte Manor Lords hile kodları.

Manor Lords

Manor Lords hile kodları henüz oyun içinde aktif değil. Ancak Easy Cheat ve wemod üzerinden hileler kullanabilirsiniz. Bu uygulamaları kullanmak istemezseniz de modlar kullanabilirsiniz. İşte Manor Lords hile listesi:

Manor Lords mod/hile kodları nasıl yapılır?

Steam oyuncuları Manor Lords hilelerini şu şekilde yapmalı:

  • Öncelikle Steam’de kütüphanenizde oyununuzu bulup sağ tıklayın. Ardından Yönet ve Yerel Dosyalara Göz At deyin. Oyunun yerel dosyalarına ulaştıktan sonra tekrar Manor Lords klasörüne girin.
  • Manor Lords klasöründe Content‘e ardından ardından Paks klasörüne girin. Burada mod klasörü bulunmaz sizin oluşturmanız gerekiyor.
  • ~mods” adlı bir klasör kurmalısınız. Bu önündeki ’tilde’ yaklaşıklık işareti.
  • İndirdiğiniz modları (hileleri) bu klasöre atmanız yeterli.

Microsoft Windows / Xbox oyuncuları Manor Lords hilelerini şu şekilde yapmalı:

  • Kütüphanenizdeki oyuna sağ tıklayın. Ardından Yönet deyin. Dosyalara tıkladıktan sonra Gözat deyin. Oyunun yerel dosyalarına ulaştıktan sonra tekrar Manor Lords klasörüne girin.
  • Manor Lords klasöründe Content‘e ardından ardından Paks klasörüne girin.
  • İndirdiğiniz modları direk buraya yapıştırmanız yeterli.

Manor Lords mod/hile kodları – 2024

Manor Lords mod menü

Bu mod üstteki işlemlere gerek duymadan direk uygulamayı yükleyerek gerçekleşiyor. Oyun için ekstra bir menü ile çeşitli hileleri aktif edebilirsiniz. (Mod geliştirilme aşamasında ancak göz atabilirsiniz.)

Manor Lords mod menü indir.

Manor Lords ücretsiz geliştirme puanları

Ücretsiz geliştirme puanlarını aktif etmek için üstteki yöntemi uygulayın. Ve alttaki modu dosyaya atın. Yerleşiminizi dilediğiniz gibi geliştirin!

Manor Lords ücretsiz geliştirme puanları modunu indir.

Manor Lords depolamayı artırın

Bu mod aşağıdaki mod için gereklidir. Depolamayı artıran bir moddur.

Buradan indirebilirsiniz.

Manor Lords kaynakları arttırma

Bu mod ile kaynaklarınızı artırabilirsiniz. Dengeli ve dengesiz olarak iki farklı dosya mevcut. Dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Buradan indirebilirsiniz.


Manor Lords mod ve hile kodlarını artıracağız. Takipte kalın. Elbette nexusmods’da onlarcası var. Bu sayfada öneri modalarımızı paylaştığımızı unutmayın.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.