0

Minecraft ev fikirleri arıyorsanız tam yerindesiniz! En yeni yapınız için ilham kaynağı olarak bu harika Minecraft ev tasarımlarını kullanın.

Minecraft ev fikirleri

Tüm zamanların en iyi sandbox oyunlarından bir tanesi olan Minecraft ile ev yapmak oyunun en zevkli yanlarından biri. Dilediğiniz gibi evler tasarlayabileceğiniz oyunda biz de sizler için ev fikirlerini sıraladık.

Minecraft ev fikirleri ve tasarımları

En iyi 45 Minecraft ev fikrinin yer aldığı listemizde her birinin, evin inşasını izleyebileceğiniz ve takip edebileceğiniz bir YouTube videosuna bağlantısı da var! Ya da tek istediğiniz ilhamsa, Japon pagodaları, kütük evler, cadı evleri ve şık modern konaklar gibi çok çeşitli güzel yapılar arasında gezinebilirsiniz.

Minecraft Başlangıç ​​Evleri

1. Ahşap Başlangıç ​​Evi

Meşe ve huş ağacından yapılmış şirin ve kompakt bir başlangıç ​​evi ile başlayalım. WiederDude size basit ama oldukça etkileyici görünen bir ev ile karşılıyor.

2. Mangrove Başlangıç ​​Evi

Bu küçük, şirin, rustik ev, ana evinizden uzakta bir yere inşa etmek için mükemmel bir başlangıç ​​noktası gibi görünüyor. Mangrove Bataklığında bir ev kurmak istiyorsanız, YouTuber Folli‘nin evine göz atın.

3. Basit Ahşap Hayatta Kalma Evi

Bu ahşap ev, en iyi Minecraft seed’lerine bile layık bir başlangıç ​​evidir. Daha geleneksel meşe ve huş ağacından yapılmış, ancak çitler, kütükler, tahtalar, levhalar ve kapakçıkların kombinasyonu yapıya çok fazla çeşitlilik ve doku katıyor. Bu özel yapı için YouTuber SheepGG‘ye teşekkür edebilirsiniz.

4. Survival Başlangıç ​​Evi

Sevimli küçük başlangıç ​​evi, ladin ve meşe ağacından, camdan ve biraz koyu kayrak taşından (eğer tercih ederseniz bunu kolayca Arnavut kaldırımı ile değiştirebilirsiniz) yapılmış. Zaypixel‘in eline sağlık!

5. Çok Katlı Hayatta Kalma Evi

Çok katlı bir ev tasarımı arıyorsanız JUNS MAB Architecture Tutorial‘in bu devasa evine göz atın.

6. Büyük Hayatta Kalma Evi

Folli, büyük ölçüde meşe ağacından ve toplanması kolay diğer malzemelerden oluşan dev bir hayatta kalma evi yaptı.

Minecraft Çiftlik Evleri

Bir çiftlik evi, Minecraft’taki verimliliğinizi en üst düzeye çıkarmak ve karakterinize sürekli yiyecek ve malzeme sağlamak için ideal bir yer olabilir. Gelin şimdi ideal Minecraft çiftlik evlerine bakalım.

7. Büyük Çiftlik Evi

JUNS MAB Architecture Tutorial tarafından tasarlanan bu çiftlik evi verimliliğini yüksek tutabilirsiniz. Elbette evin deposuna bir elmas madeni de açabilirsiniz. Minecraft kolay elmas bulma rehberimize de göz atabilirsiniz.

8. Büyük Çiftlik Evi 2

Zaypixel, pastoral görünümlü sahneler yaratmada harika bir iş çıkarıyor ve bu büyük iki katlı çiftlik evi de bundan bir istisna değil. Bu çiftlik evi harika görünüyor!

9. Yel değirmeni

Eğer çiftliğinizi inşa ettiyseniz ve Minecraft kırsalında büyüleyici bir hayat yaşamaya devam etmek istiyorsanız, neden bu rustik yel değirmeni ile rüzgar gücüyle çalışan bir şey denemiyorsunuz?

Minecraft Fantezi Evleri

Orta Çağ dünyasına uyan Minecraft’ta fantezi evler yapmakta hiç bu kadar kolay olmamıştı. Gelin şimdi de ideal Minecraft fantezi evlerine bakalım.

10. Fantezi Evi

Minecraft Fantasy Builds isimli kanal, baştan sona muhteşem fantezi evlerinin nasıl inşa edileceğini anlatan bir videoya sahip. Gelin bu eşsiz yapıyı izleyelim.

11. Fantezi Konağı

Minecarft’ta evlerin yanında daha büyük yapılar da inşa edebilirsiniz. YouTuber BigTonyMC‘nin bu muhteşem fantezi malikanesine bir göz atın.

12. Masal Evi

BigTonyMC‘nin bu şirin tuğla çatılı masal evi etkileyici görünüyor. Gelin şimdi nasıl yapıldığına bakalım.

13. Hobbit Evi

YouTuber Goldrobin‘in Hobbit Evi, her şeye kolayca erişilebilen kompakt bir başlangıç ​​evinde yaşamayı hayal eden oyuncular için iyi bir seçim.

14. Büyücü Evi

Bu büyücü kulesi evi taş tuğlalardan, ladin ağacından ve kırmızı tuğla çatıdan yapılmış ve sanki binlerce yıldır ayakta duruyormuş gibi görünüyor. Zaypixel iyi bir iş çıkarmış!

15. Cadı Evi

PlatinumThief, Minecraft iksirleri yapmak isteyen oyuncular için bodur ve harika bir şekilde ürkütücü görünümlü bir cadı evi tasarladı.

16. Korsan Evi

DiddiHD‘nin inşa ettiği ev, korsanlığın meşhur siyah beyaz kafatası ve çapraz kemiklerinin asılı olduğu bir tasarıma sahip. Bu korsan üssü neredeyse tamamen çeşitli ağaç türlerinden yapılmış, ancak düzeninin ve yapısının karmaşıklığı çok fazla gizli derinlik ve karmaşıklık sağlıyor.

Minecraft Sualtı Evleri

Karada olduğu gibi sualtında da muhteşem evler yapabilirsiniz. Sizin için ideal yapıları sıraladık.

17. Sualtı Evi

Tam olarak bir sualtı evi demesek de alt katları ve temelleri suyun altında kalan evimiz sizinle. JUNS MAB Architecture Tutorial yine orjinal bir ev inşa etmiş.

18. Daire Sualtı Evi

Yine yarısı su altında kalan ama bu kez daire şeklindeki eve göz atın. ManDooMiN’in evi tasarımsal olarak ideal duruyor.

19. Sualtı Üssü

Subnautica‘da konteyner evler inşa etmeyi seviyorsanız IrieGenie‘nin inşa ettiği bu Su Altı Üssü tam size göre!

Minecraft Modern Evler

Minecraft’ın kübik yapısı, modern mimarinin ultra şık ve minimalist havasına oldukça uygundur.

20. Havuzlu Modern Ev

Modern anlayışlara uygun bir şey inşa etmek istiyorsanız, YouTuber IrieGenie, önünde bir havuz bulunan hoş bir tasarım ortaya koydu.

21. Lüks Modern Ev

YouTuber OSHACRA güzel bir modern ev tasarımı ile bizi karşılıyor. Ana malzemeleri kuvars ve beton olsa da, koyu meşe ağacı, çitler ve çatılarda bir kat çim kullanarak yapıya derinlik ve karakter katmak için harika ve yaratıcı bir kullanım sağlamışlar.

22. Şık Modern Ev

JINTUBE‘nin bu geniş ve modern tarzdaki evi sadece dışarıdan değil içeriden de muhteşem görünüyor.

23. Barbie Rüya Evi

Eğer Barbie hayranıysanız YouTuber Brookella, sizin için özel bir ev tasarladı. Barbie Rüya Evi, ikiz havuzları, birden fazla açık katı ve pembe renkte güzel görünmeniz için gereken tüm güzel dekoruyla geldi.

24. 3 Katlı Cam Ev

ManDooMiN‘den bir diğer seçenek ise çatı bahçesi, su asansörü ve sarkan ışıklı meyvelerle göz kamaştıran ışıldayan bir kule.

25. 3 Katlı Beyaz Konteyner Ev

Üç katlı trendi takip eden bu şık üç katlı tasarım, ManDooMiN‘in bir diğer eseri. Minecraft ev estetiğini yansıtan beyaz konteynerlerde yaşamak çok hoş.

Japon Evleri

Japon mimarisinin dünyanın en güzel mimarilerinden biri olduğu bir sır değil. İşte öne çıkan ev tasarımları.

26. Japon Evi

Japon tarzı mimari, Minecraft yapımcıları arasında oldukça popülerdir ve YouTuber BlueBits, çeşitli ilginç blok türleri ve süs eşyaları kullanan geniş bir evle sizi bekliyor.

27. Japon Köy Evi

Basit bir Japon evi mi inşa etmeyi tercih ederseniz, YouTuber Cortezerino bize Japon tarzı bir köy evi için bu sade tasarımı sunuyor.

28. Japon Pagoda Tarzı Ev

SheepGG, bu dikkat çekici ve zarif pagoda ile bizi biraz yüceltiyor. Burası ilginç ahşap levha katmanları ve fenerler ile kırmızı taş lambaların sağladığı yumuşak ışıklandırmayla dolu muhteşem bir yapı

29. Büyük Japon Evi

Folli, Japon mimarisinden esinlenerek tasarlanmış, muhteşem ve karmaşık bir evin nasıl inşa edileceğini gösteren 90 dakikalık inanılmaz kapsamlı bir videoyu paylaştı.

Minecraft Yeraltı Evleri

Kule yüksekliklerine kadar yukarı doğru inşa etmekten daha heyecan verici ne olabilir? Elbette aşağı doğru inşa etmek!

30. Basit Yeraltı Evi

Folli‘nin bir diğer kompakt yapısı olan bu Minecraft evi, her bir ana yönde yüzeye çıkan merdivenlerle zemine gömülüdür.

31. Daha Büyük Yeraltı Evi

En iyi yeraltı evini yaratma çabasında olan YouTuber ItsMarloe, zeminle aynı hizada uzanan cam bir çatıya sahip, sıra dışı ve dikkat çekici bir yonca biçimli yeraltı evi tasarladı.

Minecraft Ağaç Evleri

Doğal bir yapıyı alıp onu insan yapımı bir şeyle kaynaklamak sonsuz derecede tatmin edici bir şey.

32. Meşe Ağacı Evi

Kabuk ve yapraklarla çevrili bir üs isteyen tüm Minecraft oyuncuları için, YouTuber Shock Frost‘un bu tıknaz ağaç evi ilham almak için harika bir başlangıç ​​noktası.

33. Jungle Ağacı Evi

DiddiHD, ormanın ortasında yer alan daha da büyük bir ağaç ev daha inşa etti.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.

Comments

Leave a reply

You may also like