0

Minecraft’ ta eyer çok işlevsel bir eşyadır. Oyun içinde pek çok yerde eyer kullanabilirsiniz. Eyerin minecraft dünyasında en çok tercih edildiği durum At, Eşek, Deve gibi hayvanları eğitip evcilleştirme bu hayvanlar ile seyahat edebilmemizi sağlayan bir eşya olmuştur. Eyeri çalışma masasında yapabilme durumu söz konusu değil, çeşitli yerlerdeki sandıklardan bulma olasılığımız mevcut.
Gelin şimdi Eyeri nerelerden elde edebiliriz bunu kısaca açıklayalım.

Minecraft eyer yapımı

Minecraft’ ta eyer bulmak için zindanlara bakabilirsiniz. Dikkat edin zindanlar biraz tehlikeli olabilir. Bu yüzden zindanlara gitmeden önce ekipmanlarınızı tam olarak tamamlayıp hazır olduğundan emin olun yoksa canavarlara karşı ölme durumunuz yüksek olacaktır. Tabii bu zindanları bulabilmek için mağaraları keşfetmemiz lazım. Türlü mağaralara girip zindanları bulabiliriz.

Minecraft’ ta eyer bulmamızın bir diğer yolu köylerde bulunan sandıklara bakmak olabilir. Ancak köylerde sizlere saldırabilecek köy korumaları olabilir. Biz onlara saldırmadığımız sürece bize saldırmazlar bu köy korumaları. Köyde bulunan evleri gezip içerisindeki bulunan sandıklardan eyer elde edebilirsiniz.

Minecraft’ ta eyer elde etmenin bir diğer yolu olta ile eyer elde etmektir. Bu yöntemde olta elde edip su birikintisine gitmeniz. Oltanızı balık tutar gibi suya atıp eyer takılmasını beklemektir. Fakat uyarmamız gereken bir durum olta ile eyer elde etme durumu çok düşüktür her hangi bir saldırı durumu yaşamamak yönünden iyi fakat eyer elde etme olasılığı çok düşük bir durumdur.


Yücel Erkan
Oyun Günlüğü Rehber Editörü