0

Psikoz yaşayan bir Kelt savaşçısı olarak dünyayı Senua’nın gözleri ve kulaklarından deneyimliyoruz. Senua’s Saga: Hellblade 2 oynanış rehberimizde bölüm bölüm karşımızdaki engelleri çözmeyi amaçlıyoruz.

Senua’s Saga: Hellblade 2

Senua’s Saga: Hellblade 2 oynanışı bölümler halinde devam ediyor. İlk bölümden başlayarak bütün oyunun çözümünü bu rehberden takip edebilirsiniz.

Senua’s Saga: Hellblade 2 – 1. Bölüm hikaye çözümü

Senua’s Saga: Hellblade 2 ilk bölümü dört kısımdan oluşuyor. Bu bölümde oyunun temel mekaniklerini öğreniyoruz.

  • Ana Kara

F’ye basarak tırmanın ve yolu takip edin. İlk totem asası ile yolda karşılaşacaksınız. Odaklanın ve ‘F’ye basın.

İlk anamoliyle karşılaştığınızda yolunuzu açmak için bu işareti bulmanız gerekecek. Ortadaki kayalığın arkasına doğru geri çekilin ve bulmanız gereken işarete ‘E’ basarak odaklanın. Sırrın açıldığını göreceksiniz.

  • Köleler Kıyısı
  • Alabora Olmuş Gemi
  • Köle Efendisi Bulundu

İlk bölüm temel silah eğitimini aldığınız yer olacak.

Senua’s Saga: Hellblade 2 – 2. Bölüm hikaye çözümü

  • Freyslaug görüldü
  • Yerleşkeye giriş

Yerleşkeye girmeden sağ taraftaki evlerin arka tarafında 2. bölümün ilk totem asasını bulacaksınız.

Buradaki anamoli sizi çok uğraştırabilir. Gelin şimdi üç işareti çözelim. İlki köy meydanında. Odaklanın ve ‘E’ ye basın.

İkinci işaret için yıldızın olduğu noktaya çıkmanız gerekiyor. Burası yıkılmış bir ahır. Arka tarafından girişi var ve merdivenlerden yukarı çıkmanız gerekiyor. Daha sonra ise kapıya odaklanın. İşaret çözülecektir.

Meydandan yukarı doğru devam ettiğinizde sağdan ikinci ev kapısından içeri girin ve köyün arka tarafına geçin. Burada da değirmenin içinden geçip yola devam edin. Dağ yamacına geldiğinizde değirmene taraf bakın. Kan lekeli odunlar size işareti verecektir.

  • Eve dönüş
  • Draugr’lar Seremonisi
  • Draugr’lar Savaşı

Savaşta aynayı kullandığınızda rakiplerinizi çok rahat alt ettiğinizi göreceksiniz. Rakibe ilk darbeyi vurunca ayna parlayacak ve tek yapmanız gereken ‘E’ye basmak. Ayna parlayacak ve rakip bir kaç saniye pasif duruma düşecek. Bu sayede ölümcül darbeleri de yapabilirsiniz.


İkinci totem için kasabadan sonra köprüyü geçin. Büyük binanın içinden geçip arka tarafına gelin. Ve aşağıdaki görselin konumuna varacaksınız. Buradan sonra yıldızın olduğu alana ilerleyin ve totemle karşılaşın.

ilk yüz bir ağaç içine işlenmiş durumda. İkinci totemi bulduktan sonra sola doğru devam edin. Karşınızdaki meşalenin yanındaki kayalıklara odaklanın ve sır açılsın. Duvar açılınca içeri girin ve totemle karşılaşın.

Bu bölümdeki üçüncü totem için merdivenden yukarı çıkın. Meşaleleri takip edin, duvarı da aşıp karanlığa yürüyün. Totem sizi karşılayacak.

  • Yabancıyla tanışma

İkinci yüz köprü başındaki kayalığa rastladığınızda karşınıza çıkmayacak. Bunu bulmak gerçekten özel bir uğraş gerektiriyor. Kayalara yaklaşın, kahverengi yüze yaklaşın ve odaklanın ardından kayalar ortadan kalkacak. İkinci ağaçta sizi karşılayacak.

Bu bölümdeki son dördüncü totem ise yıkık köprüyü geçince devam ettiğiniz yolda işareti gördüğünüzde sağa döndüğünüzde karşınıza çıkacak.

Senua’s Saga: Hellblade 2 – 3. Bölüm hikaye çözümü

  • Kızıl Tepeler
  • illtauga

3. Bölüm ile devam edeceğiz…

Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.