0

Pekala, şimdi geldik en merak edilen konuya… Valorant hileleri nelerdir? ve Valorant bizi bunlardan nasıl korur! İşte tüm detaylar Valorant hile ve ban sistemi rehberimizde.

Valorant

Valorant’ın Özel oyun kısmında açılan hileler dışında parayla satılan sizi dolandırmak veya oyun zevkinin yerini bomboş bir sentetik duyguya bırakan bu yazılımların hepsine karşı olduğumuzu söylememiz gerektiğini düşünüyoruz.

Öncelikle sosyal medya platformlarında veya başka yerlerde görmüş olduğunuz hileler gerçek olabilir ama sizin rekabet ve oyun zevkinizi alarak sizin karşınızda olan insanlara da oyunu zehir etmekten başka bir işe yaradığı yok. Eğer bir hataya düşüp hile almayı düşünürseniz şunu bilmeniz de fayda var ki Valorant bu konuda çok ciddi ve ban yememe olasılığınız yok.

Peki Valorant’ın önlemi nedir dediğinizi duyar gibiyim. Valorant kendi geliştirmiş olduğu Canlı ban sistemi ile eğer maçınızda bir hile olduğunu tespit ederse karşılaşmayı bozarak hile yapanı Donanım Banı gibi aşılması imkansız banlarla karşı karşıya bırakır. Valorant’ı indirdiğinizde buna ek olarak Vanguard isimli Özel güvenlik yazılımı da indirir. Bu sizin oyun dosyalarınızda anormal görünen şeyleri veyahut arka planda çalışan uygulamalarınızın oyununuza ek veya dolaylı yoldan etki edip etmediğini kontrol eder.


Eren Durmuş
Oyun Günlüğü Rehber Editörü