0

Valorant’taki bütün skinleri parasını verip alamıyorsunuz. Alabilmeniz için ilk gerekli olan şey biraz şans ile beraber mağazanıza gelmesi olacaktır. Mağazanıza geldikten sonra gereken VP’yi yüklemeniz ile beraber satın alabiliyorsunuz. Mağaza, günlük 4 tane silah kaplaması sunuyor. Mağaza her 24 saatte bir yenilenir ve eski silah kaplamaları yerine yeni 4 tane silah kaplaması sunar.

Valorant

Valorant’ın farklı özelliklerinden biriside silah kaplamalarına ulaşmanızda farklı bir sistem getirmiş olan Gece Pazarı sistemidir. Gece Pazarı her oyuncuya farklı silah kaplamalarını farklı indirimlerle beraber sunmaktadır. Örnek vermek gerekirse çok beğendiğiniz bir silah kaplamasını almak istiyorsunuz lakin bir türlü mağazanıza gelmiyor.

Gece Pazarı istediğiniz silah kaplamasının gelme olasılığını arttırmasının yanında Gece Pazarı’na gelen silah kaplamalarının indirimli bir şekilde gelmesine ve sizin uygun fiyatlı almanızı sağlıyor.


Valorant başlangıç rehberi, Valorant silah kaplamaları ‘Skin’ rehberi, Valorant hile ve ban sistemi rehberi, Valorant roller ve ajanlar ve Valorant oyun modlarına göz atabilirsiniz.


Eren Durmuş
Oyun Günlüğü Rehber Editörü