0

Valorant’ın sunduğu bir diğer özelliklerinden olan silah görünümlerine sahip olarak oyun zevkinizi ve vuruş hissiyatınızı en üst noktaya çıkarabilirsiniz. Oyun içi para birimi olan VP (Valorant Puanı) satın alarak mağaza kısmında bulunan her 24 saatte bir güncellenen 4 tane desenden birini karşılığında bulunan VP ile satın alıp kullanabilirsiniz.

Valorant

Oyun içerisinde bulunan her silah kaplamasının bir nadirliği ve sınıfı bulunmaktadır. Buna göre fiyatları güncellenmektedir. Nadirlik sıralaması şöyledir:

  • Özel Seri : 875 VP
  • Üstün Seri : 1275 VP
  • İhtişamlı Seri : 1775 VP
  • Ultra Seri : Değişken
  • Seçkin Seri : Değişken

Oyun içerisindeki silah kaplamalarının arkasında bulunan renklere bakarak da bunu anlayabilirsiniz. Özel Seri mavi, Üstün Seri yeşil, İhtişamlı Seri pembe, Ultra Seri sarı ve en nadir olan Seçkin Seri ise turuncu olarak listelenir. Peki silahlar nasıl farklı bir hissiyat katıyor diye sorabilirsiniz. Oyun içerisinde bulunan RP’ler ile silahlarınızı geliştirerek animasyon, ses, bitiriş efekti veya rengini değiştirebilirsiniz.

Oyun içerisinde bulunan setler ana başlıklar olarak şöyle sıralanabilir:

Lüks Seti, Aristokrat Seti, Galeri Seti, Akıncı Seti, Sakura Seti, Konveks Seti, Buzul Seti, Asil Seti, Fatih Seti, Prizma Seti, Ejder Ateşi Seti, Oni Seti, Delipop Seti, Nebula Seti, Sarmal Seti, Ego Seti, Flaş Seti, Yerçekimsel Uranyum Nöroateşleyici Seti, Anomali Seti, Yağmacı Seti, Ion Seti, Viran Seti , Şenlik Seti, Kış Harikası Seti, BlastX Seti, Prizma II Seti, Ufuk Seti, Glitchpop Seti, Semavi Seti, Valorant Go! 1. Cilt Seti, Prime//2.0 Seti, Muharebe Seti, Sihirpunk Seti, Silvanus Seti, Yitik Seti, Minima Seti, Çarpışık Alemler Seti, Köken Seti, Afet Seti, Işık Muhafızları Seti, Özel Harekat Seti, Spectrum Seti, Valorant Go! 2. Cilt Seti, RGX 11z Pro Seti, Unutulmaz Seti, Radyan Krizi 001 Seti, Sihirpunk Seti, Kar Diyarı Seti, Protokol 781-A Seti, Kaplan Seti, Altşehir Seti, Gaia’nın İntikamı Seti, Takımın Ası Seti, Ufkun Sınırı Seti, Karikatürize Seti , Demirdiken Seti, Neptün Seti, Uzaylı Avcısı Seti, Kaosun Bşlangıcı Seti,Sermet Seti, Yağmacı 2 Seti, Kohaku ve Matsuba Seti, Zamanın Ötesi Seti, Kızıl Müsibet Seti, İyon 2 Seti, Ruh Azabı Seti, Derin Sular Seti, Soğuk Çelik Seti, Yıldız Belası Seti, Ay Tavşanı Seti, Düş Kuran Seti, Oni 2.0 Seti, Yüksek İrtifa Seti, Karaborsa Seti, Radiant Entertainment System Seti, Limit Yok Seti, Seri Tetik Seti bulunmaktadır.

Bir daha alamayacağınız setlerde bulunmaktadır. Şöyle sıralayabiliriz:

  • Arcane Sheriff silahı Arcane Koleksiyon Seti ile birlikte gelmiştir ve etkinlik bittiği için tekrar alınabilmesi mümkün değildir.
  • Champions 2021 Karambit ve Champions 2021 Vandal ise 2021 Şampiyonası sırasında oyunculara sunulmuştur. Artık alınması mümkün değildir.
  • Champions 2022 Kelebek Bıçağı ve Champions 2022 Phantom ise 2022 Şampiyonusu sırasında oyunculara sunulmuştur. Artık alınması mümkün değildir.

Valorant başlangıç rehberi, Valorant hile ve ban sistemi rehberi, Valorant roller ve ajanlar ve Valorant oyun modlarına göz atabilirsiniz.


Eren Durmuş
Oyun Günlüğü Rehber Editörü