0

Wuthering Waves her karakterin ayrı özelliklere sahip olduğu bir gacha oyunu. Gelen güncellemelerle oyun zamanla değişim göstereceği için bu durum karakterlere de yansıyacak. Her bir karakteri 90 lvl’e kadar yükseltebilirsiniz. Gelin şimdi element odaklı karakter listemize göz atalım.

Wuthering Waves

Aero elementi karakterleri

Jiyan – 5 Yıldız – Broadblade (Geniş bıçak)

(Rüzgarla Taşınan Sürücü)

Midnight Rangers’ın lideri Jiyan, hızlı ve kararlı bir doğrulukla hareket ediyor. Rüzgarlardan güçlü bir Qingloong yaratma konusunda müthiş bir yeteneğe sahip, bu da onu savaş alanında yenilmez kılıyor.

Jianxin – 5 Yıldız – Gauntlets (Eldivenler)

(Jianxin’in Takma Adı)

Taocu bir keşiş ve Fengyiquan’ın halefi olan Jianxin, hayatını en üstün dövüş sanatında ustalaşmaya adadı. Çevresel Chi’yi kullanma ve dönüştürme gücüyle hem bedeni hem de zihni arındıran koruyucu bariyerler yaratabilir.

Yangyang – 4 Yıldız – Sword (Kılıç)

(Rüzgarların Nefesi)

Uçan bir tarla kuşu gibi başkalarını korumak için rüzgarla birlikte süzülüyor.

Aalto – 4 Yıldız – Pistols (Tabanca)

(Sispelerin Saldırısı)

Aalto, anlaşılması zor doğası ve misafirperver gülümsemesiyle tanınan esrarengiz bir Bilgi Komisyoncusu. Söylentiye göre her türlü bilgiyi doğru fiyata sağlayacak.


Fusion elementi karakterleri

Encore – 5 Yıldız- Rectifier (Doğrultucu)

(Yünlü Sayma Oyunu)

Bir siyah ve bir beyaz Wooly peluşun eşlik ettiği bir kız. Black Shores’ın danışmanı Encore, şekerlerle, masallarla ve hayal gücüyle mutlu hikayeler yaratmanın özlemini çekiyor.

Chixia – 4 Yıldız – Pistols (Tabanca)

(Cesur Alev)

Chixia, Jinzhou şehrinin sokaklarında sevinçli figürünü sergileyen genç bir Devriyedir. Her zaman birisinin kahramanı olmaya hazırdır.

Mortefi – 4 Yıldız – Pistols (Tabanca)

(Ejderhanın nefesi)

Uygulamalı Taketit Çalışması konusunda yetenekli bir uzman ve Akademinin Güvenlik Departmanı üyesi olan Mortefi, birikmiş hayal kırıklığını ateşli alevlere dönüştürme konusunda eşsiz bir yeteneğe sahiptir. Kızıl ejderha, her şeyi tüketen yakıcı bir gazaptan inecek.


Spectro elementi karakterleri

Verina – 5 Yıldız- Rectifier (Doğrultucu)

(Doğa Çağırıyor)

Botanik konusunda geniş bilgi birikimine sahip olan Verina her zaman isteklidir, her zaman gülümser ve her çiçeğin yaşam mucizesiyle kutsanmasını diler.

Rover (Kadın) – 5 Yıldız – Sword (Kılıç)

(Seslerin Kabı)

Tüm sesleri absorbe etme gücüne sahip gizemli bir Rezonatör. Şu anda kayıp anılarını bulmak için yolculuk yapıyorlar.


Glacio elementi karakterleri

Lingyang – 5 Yıldız – Gauntlets (Eldivenler)

(Beyaz kaplan)

Lingyang, Jinzhou’daki Liondance Topluluğu’nun yetenekli ve arkadaş canlısı bir üyesidir. Etkileyici fiziksel yeteneklerini sergileyerek insanlarla etkileşime geçerken tutkusu ve cesareti açıkça görülüyor. Kendine özgü tarzıyla Aslan Dansının ruhunu temsil ediyor.

Sanhua – 4 Yıldız – Sword (Kılıç)

(Kar Valsi)

Buz gibi bir kişiliğe sahip olduğu bilinen Jinzhou Sulh Hakiminin koruması. Bir zamanlar Felaketin Asurası olarak kabul edilen Sanhua, artık sessiz bir koruyucudur. Kaotik frekansların ortasında iç sakinliğini korumayı öğrendi ve bir zamanlar onu korkutan şeyler artık kararlılığını artırıyor.

Baizhi – 4 Yıldız- Rectifier (Doğrultucu)

(You’tan’ı İyileştirmek)

Baizhi, Remnant Ecoacoustics’te araştırmacıdır. Baizhi’nin bir zamanlar gerçekleşmemiş arzusu artık onun sadık arkadaşı olarak ortaya çıkmıştır. Geriye Kalan Yaratık You’tan onun iyileştirme güçlerinin kaynağıdır ve ömür boyu sürecek bir araştırma odağıdır.


Havoc elementi karakterleri

Rover (Erkek) – 5 Yıldız – Sword (Kılıç)

(Seslerin Kabı)

Tüm sesleri absorbe etme gücüne sahip gizemli bir Rezonatör. Şu anda kayıp anılarını bulmak için yolculuk yapıyorlar.

Taoqi – 4 Yıldız – Broadblade (Geniş Bıçak)

(Xuanwu’nun Gücü)

Görünüşte rahat tavrına rağmen, sürekli olarak güvenilir ve destekleyici bir birey olduğunu kanıtlıyor ve ihtiyacı olanlara her zaman yardım ediyor.

Danjin – 4 Yıldız – Sword (Kılıç)

(Kızıl Gölge)

Korucu Danjin, elinde yoğunlaştırılmış kanla dolu intikam dolu bir bıçakla intikam almak için hırsızların ve haydutların peşine düşer. Adaletin peşinde uzak diyarlara yolculuk eder.


Electro elementi karakterleri

Calcharo – 5 Yıldız – Broadblade (Geniş Bıçak)

Uluslararası bir paralı asker grubu olan “Ghost Hounds”un lideri. Acımasız, intikamcı, affetmez. Potansiyel bir müşteri, kendisine bir teklifte bulunmadan önce ödeyeceği bedelin farkında olmalıdır.

Yinlin – 5 Yıldız- Rectifier (Doğrultucu)

(İnfaz Yıldırımı)

Yinlin yetenekli bir Devriye ve güçlü bir Doğal Rezonatördür. Kamu Güvenliği Bürosundaki görevinden uzaklaştırıldıktan sonra artık gizli kötülüklerin peşine düşmek zorundadır.

Yuanwu – 4 Yıldız- Rectifier (Doğrultucu)

(Gök Gürültüsü Yumruğu)

Yuanwu’nun dövüş sanatları ve sağlık yönetimi dersleri verdiği bir boks salonu var. Samimi tavrı ve hoş mizacıyla toplumda saygı duyulan bir kişidir.

Wuthering Waves rehber arşivi ana sayfasına gidebilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.